Banner 980x90

Jelgavā skanēs čellu trio "Melo-M" koncerts 

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Čellu trio "Melo-M", svinot savas radošās darbības desmitgadi, dosies iespaidīgā koncertturnejā pa Latvijas pilsētām, klausītājiem piedāvājot gan jaunus skaņdarbus, gan visu laiku iecienītākās kompozīcijas no sava repertuāra, aģentūru LETA informēja grupas pārstāvis Kaspars Kukuvass.

Desmit gadu darbības laikā čellu trio "Melo-M" no it kā nejaušas iniciatīvas pārtapis par vienu no vadošajiem Latvijas mūzikas kolektīviem un neformālu Latvijas mūzikas vizītkarti arī ārpus valsts robežām. Atskatoties uz karjeras laikā sasniegto, "Melo-M" klausītājiem Latvijas pilsētās piedāvās īpašu koncertu.

Koncertos skanēs publikas iecienītākie skaņdarbi no visām "Melo-M" koncertprogrammām, pieskaroties gan latviešu, gan pasaules popmūzikas un roka dziesmu versijām trīs čellu izpildījumā, līdztekus klausītājus priecēs arī "Melo-M" interpretācijas par pasaules tautu mūzikas zināmākajām tēmām, opermūzikas skaņdarbi, televīzijas seriālu un pārraižu mūzikas tēmas. Ievērojama vieta koncertā būs atvēlēta arī "Melo-M" oriģinālkompozīcijām, kuru autors ir trio dibinātājs un mākslinieciskais vadītājs Kārlis Auzāns.

Līdzās koncertos daudz atskaņotām dziesmām īpaši jubilejas turnejai "Melo-M" mūziķi sagatavojuši arī vairākas sen nedzirdētas kompozīcijas, un gaidāmi arī vairāki pirmatskaņojumi.

Čellu trio jubilejas turneja tiks atklāta 14.februārī Jelgavas kultūras namā, bet tad 4.martā koncerts notiks Valmieras Kultūras centrā, 5.martā Latgales kultūras vēstniecībā "Gors", 10.martā Berģu Kultūras centrā, 12.martā Siguldas novada kultūras centrā, 7.aprīlī Vidzemes koncertzālē "Cēsis" un 9.aprīlī Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars". Biļetes uz koncertiem var iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās.

Jubilejas turnejas koncertos "Melo-M" sastāvā muzicēs čellisti Kārlis Auzāns, Miķelis Dobičins un Jānis Pauls. Viņiem piebiedrosies arī sitamo instrumentu virtuozs Miķelis Vīte.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)