Banner 980x90

Jelgavā sākusies pieteikšanās represēto personu pabalstiem

Jelgava, 2.okt., LETA. No 1.oktobra Jelgavas Sociālo lietu pārvalde sākusi pieņemt Jelgavā dzīvojošo politiski represēto personu iesniegumus ikgadējā pabalsta saņemšanai, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Ikgadējo pabalstu politiski represētai personai 30 eiro apmērā Jelgavas pilsētas pašvaldība piešķir reizi gadā novembrī, Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienas priekšvakarā.

Lai saņemtu pabalstu, tā pieprasītājam no kārtējā gada 1.oktobra līdz 10.novembrim Jelgavas Sociālo lietu pārvaldes Informācijas kabinetā jāiesniedz iesniegums, uzrādot personu apliecinošu dokumentu un attiecīgo statusu apliecinošu dokumentu.

Pabalsts tiek pārskaitīts pabalsta pieprasītajā iesniegumā norādītajā kredītiestādes kontā.

Kā informē Jelgavas pašvaldībā, pabalstu represētajām personām Jelgavā piešķir kopš 2016.gada. Jelgavā reģistrēta 361 politiski represētā persona.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)