Banner 980x90

Jelgavā sākušās Inženieru dienas

Jelgava, 8.sept., LETA. No šodienas līdz svētdienai, 10.septembrim, Jelgavā norisināsies Inženieru dienas, bet rīt, 9.septembrī, pilsētā notiks arī Metāla svētki, aģentūru LETA informēja Inženieru dienu organizators Jānis Kuķis.

Ātruma un asu izjūtu cienītāji aicināti doties uz Inženieru dienām sporta un atpūtas kompleksā "Rullītis", kur varēs piedalīties tehnisko sporta veidu disciplīnās.

Savukārt potenciāliem audzēkņiem un darba ņēmējiem būs iespēja apmeklēt Metāla svētkus Pasta salā, kur būs izvietoti izglītības iestāžu un uzņēmēju stendi, kuros varēs gūt priekšstatu, kā apgūst un pielieto inženierzinātnes ikdienā katrs no stenda dalībniekiem.

Pasākumi tiek rīkoti, lai pievērstu bērnu un jauniešu, kā arī citu interesentu uzmanību tehniskiem sporta veidiem, stāstītu par inženierzinātņu nozīmi dzīvē.

"Šobrīd tehnoloģiju attīstība visā pasaulē notiek ļoti strauji, tāpēc mums ir nepieciešami atbildīgi, mērķtiecīgi, zinātkāri un tehniski domājoši jaunieši, kuri spēj pielāgoties un nodrošināt šo tehnoloģiju attīstību Latvijā. Pateicoties pievilcīgai videi, darba vietām, sakārtotai ikdienai un izglītībai visās vecuma grupās, tas ir izdarāms," pauda Kuķis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)