Banner 980x90

Jelgavā sācies konkurss par sakoptāko pilsētvides objektu

Jelgava, 28.maijs, LETA. Līdz 10.jūnijam Jelgavas pašvaldība izsludinājusi tradicionālo konkursu, kurā ikviens iedzīvotājs var pieteikt sakoptākos pilsētvides objektus, aģentūru LETA informēja pašvaldības komunikācijas un mediju attiecību galvenā speciāliste Līga Klismeta.

Vērtēšanai iespējams pieteikt sakoptāko privātmājas teritoriju, zaļāko daudzdzīvokļu mājas logu, lodžiju vai balkonu, sakārtotāko daudzdzīvokļu namu pagalmu, sakoptāko valsts vai pašvaldības iestādi, ražošanas uzņēmumu vai sabiedrisko objektu.

Vērtējot konkursam pieteiktos objektus, pašvaldība ņems vērā, kā tas iekļaujas pilsētvidē, tā pārskatāmība no ielas un galvenajiem cilvēku kustības virzieniem. Tāpat tiks izvērtēts objekta labiekārtojums - ierīkoto apstādījumu, celiņu, laukumu, ūdens krātuvju, mazo arhitektūras formu - kompozīcija un izvēles pamatotība, žoga caurskatāmība, kā arī objekta uzturēšanas stāvoklis. Pēc konkursa komisijas lēmuma konkursā var tikt vērtēti arī tie objekti, kuri ir atbilstoši konkursa nosacījumiem, bet nav pieteikti dalībai konkursā.

Žūrijas komisija var noteikt papildu nominācijas vai izslēgt kādu no tām, noteikt vairākus uzvarētājus vienā nominācijā, piešķirt veicināšanas vai speciālbalvas, atbilstoši noteiktajam balvu fondam. Konkursā netiek vērtēti iepriekšējo divu gadu konkursa uzvarētāji.

Objektus konkursam var pieteikt personīgi Jelgavas domes Klientu apkalpošanas centrā, pa tālruni 63 005 558 vai elektroniski, rakstot uz e-pastu "prese@dome.jelgava.lv". Piesakot objektu, jānorāda nominācija, objekta adrese, īpašnieks, pieteicēja vārds, uzvārds un telefona numurs.

Balvas saņems konkursa uzvarētāji un izlozes kārtā arī viens no objektu pieteicējiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)