Banner 980x90

Jelgavā rīkos regulārus bezmaksas seminārus uzņēmējiem

Jelgava24.lv
Jelgava24.lv
Sākot ar oktobri, reizi mēnesī Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā Jelgavā notiks bezmaksas semināri uzņēmējiem, kurus vadīs Valsts ieņēmumu dienesta speciālisti, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas pašvaldībā.

Pirmais seminārs paredzēts 4.oktobrī no plkst.10.00 līdz plkst.12.00.

Seminārs 4.oktobrī paredzēts jaunreģistrētajiem nodokļu maksātājiem - fiziskām personām saimnieciskās darbības veicējiem un individuālajiem komersantiem. Tajā varēs uzzināt par grāmatvedības kārtošanu vienkāršā ieraksta sistēmā, sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu noteikšanu pašnodarbinātajiem, reģistrāciju pievienotās vērtības nodokļa maksātāju reģistrā, pārskatu iesniegšanas kārtību, elektroniskās deklarēšanās sistēmas priekšrocībām, par sociālo garantiju zaudēšanu, saņemot aplokšņu algas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)