Banner 980x90

Jelgavā Pašvaldības policija no dīķa izvelk bērna somu

Jelgava, 3.apr., LETA. Jelgavas Pašvaldības policijas darbinieki pirms Lieldienu brīvdienām no dīķa Grēbnera parkā izvilkuši noslīkušu bērna somu, aģentūru LETA informēja policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Sanda Reksce.

Uz Grēbnera parku policisti devušies, reaģējot uz iedzīvotāju ziņojumu par trim nepilngadīgajiem, kas atradušies uz dīķa ledus. Pie dīķa policisti sastapa 11 gadus vecus meiteni un zēnu, kā arī divpadsmitgadīgu meiteni.

Noskaidrots, ka zēns pirms likumsargu ierašanās bija ielūzis ledū, taču spēja pats tikt ārā. Policistu palīdzība bija nepieciešama, lai no dīķa izceltu zēna somu un pašu zēnu nogādātu mājās, kur viņu sagaidīja tēvs. Par notikušo informētas arī abu meiteņu mātes un policijas Nepilngadīgo likumpārkāpumu prevencijas grupas nodaļa.

Policijai ziņots arī par kādu makšķernieku uz Driksas, taču nevienu personu, kurai būtu nepieciešama likumsargu palīdzība, policisti pie upes nesastapa.

Reksce skaidroja, ka Lieldienu brīvdienās izsaukumu policijai pilsētā bijis maz, un svētki aizvadīti mierīgi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)