Banner 980x90

Jelgavā par 329 763 eiro renovēta daudzdzīvokļu māja Vīgriežu ielā

Jelgava, 5.jūl., LETA. Jelgavā noslēgusies daudzdzīvokļu mājas Vīgriežu ielā 30 renovācija, kas izmaksājusi 329 763 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldības SIA "Jelgavas nekustamā īpašuma pārvalde" (JNĪP).

Pirmā māja Jelgavā, kurai jaunajā plānošanas periodā veikta atjaunošana, ir piecstāvu daudzdzīvokļu dzīvojamā māja Vīgriežu ielā 30. Projekta gaitā veikta sienu siltināšana, pēdējā stāva un pagraba pārseguma siltināšana, jumta seguma daļēja nomaiņa, logu un ārdurvju nomaiņa, iekšējo inženiertīklu, apkures sistēmas nomaiņa un kāpņu telpas remonts. Nomainot logus, tie aprīkoti ar gaisa pieplūdes vārstiem, kas nodrošina nepieciešamo gaisa pieplūdi ventilācijas sistēmas kvalitatīvai darbībai.

JNĪP uzsver, ka Vīgriežu ielas 30 daudzdzīvokļu dzīvojamai māja ir kļuvusi par paraugu apkārtējo māju iedzīvotājiem, kas, redzot sasniegto rezultātu, arī var sākt lemt par sava mājokļa atjaunošanas un sakopšanas iespējām. Veicot kompleksu mājas atjaunošanu, uzlabojas ne tikai ēkas energoefektivitāte, bet arī tiek uzlabots ēkas tehniskais stāvoklis, pagarināts ēkas ekspluatācijas laiks, sakārtota apkārtējā vide, ievērojami uzlabojas mājas vizuālais izskats un telpu mikroklimats, kā arī siltumenerģijas patēriņa samazināšanās nodrošina mazākas apkures izmaksas.

Darbus objektā veica SIA "AJ Celtnieks".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)