Banner 980x90

Jelgavā par 250 eiro kukuļa piedāvāšanu policistiem aizturēts autovadītājs

Rīga, 15.aug., LETA. Vakar Jelgavā aizturēts autovadītājs, kurš pārkāpis atļauto braukšanas ātrumu un mēģinājis piekukuļot policijas darbiniekus, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Veicot atļautā braukšanas ātruma kontroli Jelgavā, Garozas ielā, policisti apturējuši automašīnu "Mercedes Benz C220", kas apdzīvotā vietā pārvietojusies ar ātrumu 83 kilometri stundā (km/h), lai gan atļautais ātrums ir 50 km/h. 1990.gadā dzimušais transportlīdzekļa vadītājs, lai izvairītos no nepatikšanām, pēc auto apturēšanas mēģinājis piekukuļot policistus, piedāvājot 250 eiro kukuli.

Autovadītājs aizturēts un pret viņu sākts kriminālprocess par kukuļa piedāvāšanu. Par šādu noziegumu var piespriest arī brīvības atņemšanu līdz pieciem gadiem.

Šogad Zemgales reģiona policisti aizturējuši 26 autovadītājus-kukuļdevējus, no tiem 11 Aizkraukles pusē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)