Banner 980x90

Jelgavā paaugstina maksu par sabiedrisko tualešu apmeklējumu pieaugušajiem

Rīga, 28.marts, LETA. Turpmāk pieaugušie par sabiedrisko tualešu apmeklējumu Jelgavā maksās vairāk, šodien lēmusi pilsētas dome.

Līdz šim SIA "Zemgales EKO" apsaimniekoto tualešu apmeklējums pieaugušajiem izmaksājis 0,17 eiro, bet tagad maksa palielināta līdz 0,25 eiro. Skolēniem maksa arī turpmāk būs 0,08 eiro.

No maksas par sabiedriskās tualetes lietošanu joprojām atbrīvoti pirmsskolas vecuma bērni un personas ar invaliditāti. Taču ar šodienas lēmumu noteikts arī, ka bez maksas visiem būs pieejamas labierīcības Pasta salā.

"Zemgales EKO" apsaimnieko sabiedriskās stacionārās tualetes Lielajā ielā 1, Uzvaras ielā 1, Pārmiju ielā 2, Pulkveža Kalpaka ielā 2, Pasta ielā 24b, Pasta salā un Raiņa parkā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)