Banner 980x90

Jelgavā norisināsies starptautisks mašīnbūves un metālapstrādes biznesa forums

Jelgava, 16.febr., LETA. No 21.februāra līdz 23.februārim Jelgavas tehnikumā notiks 2.Starptautiskais mašīnbūves un metālapstrādes biznesa forums, kas pulcēs vadošos nozares profesionāļus, uzņēmējus un sadarbības partnerus no dažādām valstīm, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas pašvaldībā.

Foruma programma veltīta mašīnbūves un metālapstrādes nozares aktualitātēm, īpašu uzsvaru liekot uz nozares izaicinājumiem - kvalificēta darbaspēka pieejamība, profesionālās izglītības piedāvātās iespējas un investīciju piesaistes nosacījumi turpmākajai attīstībai. Forumā būs iespēja iepazīties ar jaunākajām tendencēm un sasniegumiem Latvijas mašīnbūves un metālapstrādes nozarē, uzzināt ekspertu vērtējumu par tās izaugsmi un uzņēmumu perspektīvām starptautiskajos tirgos.

Pirmajā foruma dienā, 21.februārī, dalībnieki aicināti uz Jelgavas pašvaldības un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) oficiālo pieņemšanu. Otrajā dienā, 22.februārī, notiks konference, kurā vairākās paneļdiskusijās tiks runāts par ražošanas efektivitāti un robotizāciju, investīciju piesaistes priekšnoteikumiem, "Rail Baltica" piedāvātajām loģistikas iespējām, kā arī izglītības nozares atbalsta iespējām inovāciju un jaunu produktu attīstībā. Savukārt trešajā foruma dienā, 23.februārī, dalībniekiem būs iespēja apmeklēt Jelgavas un tuvējās apkārtnes metālapstrādes uzņēmumus.

Forumu organizē LIAA sadarbībā ar Jelgavas pašvaldību, Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības asociāciju un Eiropas Biznesa atbalsta tīkla organizāciju Latvijā. Dalība forumā ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)