Banner 980x90

Jelgava. Notiks seminārs par ugunsdrošību daudzdzīvokļu mājās

Jelgava. Notiks seminārs par ugunsdrošību daudzdzīvokļu mājās
Jelgava. Notiks seminārs par ugunsdrošību daudzdzīvokļu mājās
13. jūlijā pulksten 18 Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centra (ZRKAC) lielajā konferenču zālē notiks informatīvs seminārs, kurā aicinātas piedalīties sešu un vairāk stāvu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju kontaktpersonas, kā arī citi interesenti. Galvenā semināra tēma – Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) prasību ievērošana daudzdzīvokļu dzīvojamās mājās.

 

Informatīvajā seminārā piedalīsies VUGD Jelgavas daļas inspektori, kuri aktualizēs jautājumus par ugunsdrošības prasībām dzīvojamos namos.

Lai kontrolētu ugunsdrošības prasību ievērošanu daudzdzīvokļu dzīvojamās mājās visā Latvijā līdz šī gada 15. septembrim  tiks veiktas ugunsdrošības pārbaudes. Jelgavā izlases kārtībā pārbaudīs sešu un vairāk stāvu augstas ēkas. Pilsētā ir apmēram 40 šādi daudzdzīvokļu nami.

Pagājušajā gadā Latvijā dzīvojamās mājās notikuši 2992 ugunsgrēki, bet šogad (līdz jūnijam) dzīvojamās ēkās fiksēti 1286 ugunsgrēki.

jelgava.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)