Banner 980x90

Jelgavā notiks seminārs par nestandarta darba laiku

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Labklājības ministrija (LM) aicina uzņēmumus ar nestandarta darba laiku piedalīties reģionālos semināros par projektu "Elastīga bērnu uzraudzības pakalpojuma nodrošināšana darbiniekiem, kas strādā nestandarta darba laiku", aģentūru LETA informēja ministrijas pārstāve Viktorija Buraka.

Semināru laikā tiks atbildēts uz jautājumiem, kā darba ņēmējiem saskaņot savu darba un privāto dzīvi, kā iegūt ģimenei draudzīgā komersanta statusu pēc pilnveidotiem kritērijiem, kā samazināt darbinieku pārejošās darbnespējas gadījumus un kā uzņēmumiem ar nestandarta darbalaika grafiku palielināt savu produktivitāti, samazināt personāla mainību un veicināt darbinieku lojalitāti.

Atbildes uz šiem un citiem jautājumiem sniegs LM, Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūta, Latvijas uzņēmumu un citi eksperti.

Vienlaikus semināros uzņēmumiem ar nestandarta darbalaika grafiku tiks piedāvāta iespēja piedalīties projekta dalībnieku atlasē un organizēt elastīgu bērnu uzraudzības pakalpojumu savu darbinieku bērniem, saņemot līdzfinansējumu no projekta līdzekļiem.

Semināri novembrī plānoti Jelgavā, Rīgā un Valmierā.

Jelgavā seminārs norisināsies 5.novembrī no plkst.14.00 līdz 17.00, Jelgavas Sociālo lietu pārvaldes telpās. Valmierā pasākums notiks 12.novembrī no plkst.14.00 līdz 17.00 Vieta tiks precizēta.

Savukārt Rīgā seminārs notiks 25.novembrī no plkst.14.00 līdz 17.00 Rīgas domes sēžu zālē.

LM aicina uzņēmumu pārstāvjus ne vēlāk kā vienu dienu pirms semināra norises pieteikt savu dalību, aizpildot pieteikuma anketu LM mājalapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)