Banner 980x90

Jelgavā notiks medicīnas darbinieku konference

Jelgava, 18.apr., LETA. 17.maijā Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā notiks ikgadējā Jelgavas poliklīnikas rīkotā medicīnas darbinieku konference, kurā tiks runāts par dažādām aktuālām tēmām medicīnas jomā, aģentūru LETA informēja organizatori.

Medicīnas darbinieku konferencē tiks aktualizēta tēma par antikoagulantu terapiju, tās indikācijām, mērķiem un īpatnībām. Ar mērķi parādīt, ka antikoagulantu lietošana ir multidisciplinārs jautājums, ar ko saskaras vairāku specialitāšu ārsti, Jelgavā tiksies un dalīsies pieredzē nozares pārstāvji, piemēram, Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas kardiologi - profesors Oskars Kalējs, doktore Aija Mača - , ginekoloģe Zane Krastiņa, nefrologs Māris Pļaviņš, kā arī Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīcas neiroloģe Ilga Ķikule. Klīniskos gadījumus prezentēs Jelgavas poliklīnikas kardioloģe Marina Kovaļova.

Tāpat konferences dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar farmācijas jaunumiem. Konferencē aicināti piedalīties Jelgavas pilsētas un novada visu specialitāšu ārsti, ārsta palīgi, feldšeri un medicīnas māsas. Jāpiebilst, ka konferences dalībnieki saņems kredītpunktus resertifikācijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)