Banner 980x90

Jelgavā notiks lekcija par veselīgu uzturu 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Ceturtdien, 29.oktobrī, plkst.14.00 Jelgavas pilsēta domes Sabiedrības integrācijas pārvaldē interesentiem būs iespēja noklausīties pavāra Haralda Sauša lekciju un piedalīties meistarklasē par veselīgiem ēdieniem, kā arī degustēt no sezonas produktiem pagatavotus ēdienus, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pavārs pastāstīs par augļu un dārzeņu īpašībām un parādīs, kā tos garšīgāk un vieglāk pagatavot mājas apstākļos, izmantojot vienkāršu virtuves aprīkojumu.

Pasākuma laikā visiem interesentiem būs iespēja vērot šefpavāra ēdiena gatavošanas mākslu un noslēgumā arī degustēt pagatavotās spiestās sulas no neierastiem augļu un dārzeņu salikumiem, veselīgus un vitamīniem bagātus salātus bez termiskās apstrādes un vienkārši pagatavojamu desertu.

Šī pasākuma mērķis ir pievērst cilvēku uzmanību veselīgu un vienkārši pagatavojamu ēdienu patēriņam ikdienā, skaidroja pašvaldībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)