Banner 980x90

Jelgavā norisināsies Valsts policijas 97.gadadienai veltīts pasākums

Publicitātes foto
Publicitātes foto

2015.gada 5.decembrī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde organizē pasākumu, kas veltīts Valsts policijas 97.gadadienai, pilsētas informācijas portālam Jelgava24.lv pavēstīja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Pasākuma laikā 5.decembrī no plkst.11.00 līdz 13.00 Jelgavas Raiņa parkā tiek aicināti visi interesenti – skolēni un pieaugušie, kurus sagaidīs Runcis Rūdis un Bebrs Bruno.

Būs iespēja kopīgi apskatīt Valsts un pašvaldības policijas, kā arī Lietuvas Republikas Šauļu policijas trafarētos autotransportus, bērni tiks iesaistīti spēlēs par drošību, pasākumā piedalīsies arī dienesta suns, kuram ir liela loma policijas darbā. Papildus tam interesentiem būs iespēja apskatīt speclīdzekļus un uzdot interesējošus jautājumus un kopīgi nofotogrāfēties.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)