Banner 980x90

Jelgavā norisināsies tūrisma vakars "Ar mugursomām apkārt Panamai un Kostarikai"

26.novembrī plkst.18.00, Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī notiks ikmēneša tematiskais tūrisma vakars. Vakara viesis Andis Zeidmanis dalīsies iespaidos par piedzīvojumiem bagāto ceļojumu uz eksotiskajām Centrālamerikas valstīm - Panamu un Kostariku.

Kā pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv uzzināja Jelgavas reģionālā tūrisma centrā, turpinot šogad iesākto tradīciju, arī novembrī Jelgavas reģionālais tūrisma centrs savā ceļojumu pieredzē aicinājis dalīties jelgavnieku. Andis Zeidmanis ir zināms kā aktīva dzīvesveida piekritējs, piedzīvojumu meklētājs, aizrautīgs ceļotājs un gids. Ceļojumi, kuros Andis dodas kopā ar saviem domu biedriem, vienmēr ir piedzīvojumi pilni. Viņu ceļojumos reti ir iekļautas tūristiem vispārzināmās vietas un apskates objekti. Lielāka uzmanība tiek pievērsta vietām, kas nav tik viegli sasniedzamas un līdz ar to, dāvā iespēju atklāt katras valsts neskarto skaistumu un patiesās kultūras iezīmes. 

Vakara gaitā Andis pastāstīs par savu pieredzi, apceļojot tādas tālas valstis kā Panamu un Kostariku bez tūrisma aģentūru starpniecības. Tiks sniegta praktiska informācija, kas jāņem vērā plānojot līdzīgu ceļojumu, kam jāpievērš uzmanība un kur gūt nepieciešamo informāciju. Tūrisma vakarā neiztikt bez stāstiem par piedzīvoto ceļojumā, kas tiks papildināti ar spilgtām fotogrāfijām un video rullīšiem.

Dalības maksa – EUR 1.20, pirmskolas vecuma bērniem - bez maksas. Pieteikšanās pa tālruni 63005447 vai e-pastu tic@tornis.jelgava.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)