Banner 980x90

Jelgavā mērīs Mītavas gājēju tilta vanšu spriegumu

Jelgava, 27.apr., LETA. Jelgavā tiks veikta 2012.gada nogalē atklātā gājēju - Mītavas - tilta vanšu sprieguma noteikšana, liecina Jelgavas pašvaldības noslēgtais iepirkums.

Pašvaldības sabiedrisko attiecību un mārketinga galvenā speciāliste Ilze Ķuse aģentūrai LETA skaidroja, ka Mītavas tiltam paredzēta plānveida inspekcija, ko nosaka normatīvie akti.

"Darbus paredzēts veikt tilta periodiskās uzturēšanas ietvaros," komentēja pašvaldība pārstāve.

Inspekcija vanšu esošā spriegumu noteikšanai nepieciešama, lai pēc tās varētu plānot un aprēķināt veicamo darbu izmaksas vanšu nospriegojuma normalizēšanai, ja tas būs nepieciešams. Pēc pārbaudes pašvaldība no darbu veicēja gaida rekomendācijas un nepieciešamo darbu sarakstu ar izmaksām, lai netiktu pieļauta vanšu pārspriegšana vai atslābšana.

Pašvaldības pasūtīto inspekciju veiks SIA "Projekts 3" par 28 798 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli. Sprieguma mērīšana jāpaveic līdz 17.augustam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)