Banner 980x90

Jelgavā Jāņus ieskandinās koncertā "Gada īsākā nakts"

Rīga, 17.jūn., LETA.  22.jūnijā brīvdabas koncertzālē "Mītava" Jelgavā norisināsies TV3 Jāņu ieskandināšanas koncerts "Gada īsākā nakts", aģentūru LETA informēja koncertu rīkotāju pārstāve Una Griškeviča.

Koncertā piedalīsies dūdu un bungu grupa "Auļi", grupas "Double Faced Eeels", "DaGamba", "Framest", "Triānas parks", "Laime pilnīga", "Colt", "Dziļi violets", "Franco Franco", kā arī solisti Atis Ieviņš, Dināra Rudāne, Jānis Aišpurs, Elza Rozentāle un citi mākslinieki. Vakara vadīšana uzticēta televīzijas raidījumu vadītājai Janai Duļevskai un radio ētera balsij Jānim Romanovskim.

"Vasaras saulgriežos, kad diena ir visgarākā un nakts - visīsākā -, pa dienu ir ļoti daudz jāizdara: jāsasien siers, jāsarūpē alus, jāuzpin vainagi un viss pārējais, kas nepieciešams Līgo nakts svinēšanai. Bet nakts ir paredzēta priekam: tad tiekamies ar draugiem, ļaujamies sarunām, dziesmām, dejām un labai mūzikai. Un, lai arī šī ir īsākā nakts, tā vienmēr paliek atmiņā visu gadu," pauda koncerta režisore Dita Torstere-Stepīte.

Koncerta sākums plkst.20.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)