Banner 980x90

Jelgavā izvietotas "kukaiņu viesnīcas"

Jelgava, 25.maijs, LETA. Šonedēļ Jelgavā - Ozolskvērā, Uzvaras parkā un Raiņa parkā - izvietotas "kukaiņu viesnīcas", aģentūra LETA uzzināja pašvaldības iestādē "Pilsētsaimniecība".

Kukaiņu viesnīcas izveidojuši Jelgavas un Zemgales reģiona jaunieši Latvijas valsts simtgadei veltītā pasākumā "Labo darbu festivāls".

"Kukaiņu viesnīcas" tiek veidotas, lai piesaistītu labos kukaiņus, kuri palīdz kontrolēt kaitēkļus. Ne mazāka nozīme "kukaiņu viesnīcām" ir bērnu izglītošanā par kukaiņiem un to bioloģisko daudzveidību. Tās iemantojušas popularitāti daudzviet Eiropā, un Latvijā tās jau izvietotas Kazdangā, Gaujas Nacionālajā parkā, Brocēnos un citur.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)