Banner 980x90

Jelgavā gaidāma radio šova "Party Service" desmit gadu jubilejas klubu tūre

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

No janvāra sākuma līdz pat aprīļa vidum gandrīz visās lielākajās Latvijas pilsētās un to atzītākajos klubos viesosies labi zināmā latviešu dīdžeja un producenta "[Ex] da Bass" radio šova "Party Service"  klubu tūre. Tostarp, tūre viesosies arī Jelgavā.

Kā pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informē pasākuma organizatori, tūre veltīta "EHR" raidījuma desmit gadu pastāvēšanas jubilejai un ietvers sevī vismaz 12 pasākumus.

Par "Party service on tour 2016" pamatvērtībām kļūs Eiropā aktuāla mūzika, stilīgas dekorācijas, specefekti no mūzikas iekārtu veikala "Muzpro.eu" un dāvanas no tūres atbalstītājiem.

Tās iegūt varēs gan konkursos sociālajos tīklos pirms katras ballītes, gan arī uz vietas pasākumos. Balvās: dabīgie kartupeļu čipsi "Moore Chips", ekskluzīvās "[Ex] da Bass Collection" koka saulesbrilles no "Max Supreme", dāvanu kartes no solāriju un fitnesa studijām "LuxTan", kā arī smaržas no parfimērijas eksperta "Smaržas TEV".

Atsevišķos tūres pasākumos kopā ar dīdžejiem "[Ex] da Bass" un "MBerg" uzstāsies arī viesi: perkusionists Einārs Latiševs, trompetists Normunds Piesis, enerģiskais mūziķu trio "3Live Project" pilnā sastāvā un vīdžejs "Kosmoss".

"Party Service" ir radio šovs, kas "EHR" ēterā skan katru piektdienas un sestdienas vakaru no plkst.20.00. Raidījums sniedz detalizētu informāciju par kvalitatīvas izklaides iespējām deju klubos, festivāliem, izklāsta jaunākas klubu kultūras ziņas un aktualitātes, un pats galvenais – uzlādē tā klausītājus pozitīvām emocijām pirms došanās uz kādu no ballītēm.

Atbalsta: "Moore Chips", "Max Supreme", "LuxTan", "Smaržas TEV", "Muzpro.eu" un "Pilseta24.lv".

Seko tūres aktivitātēm:
http://www.europeanhitradio.com/partyservicetour
http://facebook.com/partyserviceontour
http://draugiem.lv/partyserviceontour
http://twitter.com/psontour

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)