Banner 980x90

Jelgavā gaidāma "Cabaret" izrāde

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Piektdien, 19.augustā, Jelgavas Olimpiskajā centrā kanāls TV3 ar vērienīgu "Cabaret" izrādi svinēs savu pilngadību un aicina ikvienu skatītāju to izbaudīt klātienē.

Kā pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja organizatorišovā apvienoti visu laiku labākie uzveduma "Cabaret" priekšnesumi.

"Pareizāk sakot, tie būs priekšnesumi no beidzamo četru gadu uzvedumiem, jo šajā laikā, īpaši pēdējos divos gados, mūzika ir ļoti mainījusies, un mums gribējās parādīt to visu krāšņo muzikāko paleti. Bet, protams, būs arī priekšnesumi no desmit gadus seniem "Cabaret" – piemēram, Aijas Vītoliņas dziedātā Me Voy, kas īpašas emocijas varētu izsaukt astoņpadsmit gadus vecai meitenei... Mēs īpaši meklējām tādus priekšnesumus, lai būtu sasaiste ar TV3 astoņpadsmit gadu jubileju un tām emocijām, ko televīzijas cilvēki šajos gados ir pārdzīvojuši," skaidro izrādes režisors Viktors Runtulis, kurš pamanījis, ka beidzamajos gados cilvēki uz "Cabaret" nāk meklēt aizmirstās emocijas, tālab topošajā uzvedumā mēģinās tās radīt.

Ir zināms, ka grandiozajā šovā piedalīsies Cabaret dīvas Elza (dziedātāja Elza Rozentāle) un Žustīne (Aija Vītoliņa), jaunais un talantīgais Rafaels (dziedātājs Ralfs Eilands), kā arī dejotāju grupa un mūziķi, taču par aktieru un TV3 personību iespējamo iesaistīšanos uzvedumā režisors izsakās visnotaļ noslēpumaini: "Man gribētos, lai tas būtu pārsteigums! Katrā ziņā, viņi sēdēs ļoti tuvu skatuvei, un tas ir viens solis uz to pusi, ka viņi varētu uzkāpt arī uz skatuves, bet es tiešām to tagad negribētu atklāt."

Pēc Viktora Runtuļa domām, pats svarīgākais ir tas, lai cilvēki, kas 19.augusta vakarā pošas doties uz Jelgavas OC notiekošo krāšņo pasākumu, justos brīvi un ērti. "Nevajadzētu, lai vakara viesi domātu par to, ka kaklasaite ir taisni vai šķībi, vai kleita ir par garu vai īsu. Galvenais, lai viņi atbrīvotos un no sirds ar smaidu izbaudītu krāsaino un krāšņo šovu. Ja neesi redzējis nevienu "Cabaret" izrādi, šī būs iespēja redzēt visu laiku labākos un iespaidīgākos numurus vienkopus!"

"Astoņpadsmit gadu laikā TV3 piedzīvojis daudzus aizraujošus mirkļus, un tieši mūsu skatītāji ir tie, kas mūs iedvesmo radīt aizvien jaunus stāstus, lai kopā uzzinātu daudz jauna, lai priecātos, pārdzīvotu, smietos, lepotos, iedvesmotos! Pateicībā par saņemto mīlestību vēlamies TV3 18 gadus nosvinēt ar vērienu un kopā ar mūsu uzticīgajiem skatītājiem un kanāla zvaigznēm. Balle solās būt aizraujoša, tomēr nevaram solīt, ka TV3 kļūs stipri nopietnāks. Mēs turpināsim svinēt dzīvi, vienlaikus neizvairoties arī no nopietnām tēmām," uz TV3 pilngadības svinībām aicina Baiba Zūzena, MTG TV Latvia vadītāja.

TV3 jau iepriekš ir sadarbojies ar visiem iesaistītajiem māksliniekiem un Zemgales Olimpisko centru, tādēļ lielisks šovs un aizraujoša pasākuma programma garantēta visiem balles viesiem.

Biļetes uz TV3 pilngadības balli vēl pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā "www.bilesuparadize.lv" visā Latvijā.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)