Banner 980x90

Jelgavā dzīvoklī ieslēdzas pusotru gadu veca meitene

Jelgava, 8.febr., LETA. Vakar Jelgavā kādā dzīvoklī ieslēgusies pusotru gadu veca meitene, un durvju atvēršanai piesaistīti glābēji, aģentūru LETA informēja Jelgavas Pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Sandra Reksce.

Operatīvajiem dienestiem par dzīvoklī aizslēgušos bērnu ziņots pirms plkst.9 no Meiju ceļa. Notikuma vietā meitenes tēvs paskaidroja, ka viņa pusotru gadu vecā meita aizcirta dzīvokļa durvis ar slēdzeni, kamēr viņš iznesa atkritumus.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki atvēra dzīvokļa durvis, savukārt policijas pārstāvji veica pārrunas ar meitenes tēvu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)