Banner 980x90

Jelgavā divstāvu mājai nobrūk ārsiena; evakuēti divi cilvēki

Jelgava, 16.marts, LETA. Vakar, sabrūkot divstāvu mājas ārsienai, evakuācija bija nepieciešama diviem cilvēkiem Jelgavā, aģentūru LETA informēja Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā speciāliste Ilze Dāme Birziņa.

Viņa skaidroja, ka negadījums noticis Robežu ielā un, palīdzot nelaimē nonākušiem cilvēkiem, glābēji no ēkas evakuēja divus cilvēkus.

Jelgavas Sociālo lietu pārvaldes vadītāja Rita Stūrāne aģentūrai LETA pastāstīja, ka cietušie nav lūguši pašvaldībai palīdzību, lai gan iespējams saņemt gan materiālo atbalstu ārkārtas situācijā, gan pašvaldības dzīvesvietu un minimālo nepieciešamos sadzīves priekšmetus un pārtikas pakas. Iespējamā dzīvojamā platība jau ir apzināta, ja tā ģimenei būs nepieciešama, par telpu piešķiršanu jālemj domei.

Stūrāne informēja, ka ģimene nav bijusi pārvaldes klienti, viņu ienākumu līmenis pārvaldei nav zināms.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)