Banner 980x90

Jelgavā būs skatāma Dailes teātra izrāde "Čuhņas jociņi"  

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Svētdien, 1.novembrī, ​Jelgavas pilsētas kultūras namā būs skatāma Dailes teātra izrāde "Čuhņas jociņi", kuru iestudējis Dmitrijs Petrenko, aģentūru LETA informēja teātra pārstāve Liene Jakovļeva.

"Izprasījis komandējumu armijas dienestā, jauniņais Ivans dodas tālā ceļā, lai satiktu Ļudu, ar kuru iepazinies savstarpējā vēstuļu sarakstē. Fotogrāfijā viņa izskatās tā neko, bet viss labi jāapdomā. Čuhņā viss ir kā pie cilvēkiem. Ivanam visa dzīve vēl ir priekšā, un viņam ir lieli plāni. Katru dienu viņš sola sev izrauties no čuhņas," izrādes sižetu ieskicē Jakovļeva.

Izrādē spēlē Kaspars Zāle, Ērika Eglija, Artis Robežnieks, Ilze Vazdika un Ivars Auziņš.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)