Banner 980x90

Jelgavā 1.septembris ir pagājis samērā mierīgi

Foto: Jelgava24.lv
Foto: Jelgava24.lv
Jelgavas pilsētā 1.septembris ir pagājis samērā mierīgi. Jelgavas pilsētas pašvaldības policijas Nepilngadīgo likumpārkāpumu prevencijas grupas reida laikā pilsētas ielās, konstatēja trīs nepilngadīgas personas alkohola reibuma stāvoklī. 

Kā pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja Jelgavas pašvaldības policijā, vienā no gadījumiem 17 gadus vecais jaunietis ar 2% reibumu nodots NMP, savukārt divi citi iereibušie nepilngadīgie nodoti viņu vecākiem, izsniedzot pavēsti, par ierašanos pašvaldības policijā kopā ar vecākiem – paskaidrojumu sniegšanai.

Savukārt vienai pilngadīgai personai par nepilngadīgā iesaistīšanu alkoholisko dzērienu lietošanā uzlikts naudas sods 35 eiro apmērā.

Pēc plkst.22.00 Jelgavas pilsētas ielās tika konstatētas un pārbaudītas deviņas nepilngadīgas personas, kuras tika nogādātas mājās pie vecākiem un atstātas pavēstes par ierašanos pašvaldības policijā kopā ar vecākiem – paskaidrojumu sniegšanai. (Jelgavas pilsētas pašvaldības saistošie noteikumi Nr.10-15 "Jelgavas pilsētas sabiedriskās kārtības noteikumi".

14.p.Par nepilngadīgo personu, kas nav sasniegušas 16 gadu vecumu, atrašanos sabiedriskā vietā bez vecāku vai personu, kas viņus aizstāj, pavadības laikā no plkst.22.00 līdz plkst.6.00 – vecākiem vai personām, kas viņus aizstāj, izsaka brīdinājumu vai uzliek naudas sodu no 14,23 līdz 42,69 eiro.)

Jelgavas pilsētas pašvaldības policijas Nepilngadīgo likumpārkāpumu prevencijas grupa pastiprināti strādāja un pārbaudīja tirdzniecības vietas, kur netika konstatēta alkoholisko dzērienu un tabakas izstrādājumu pārdošana nepilngadīgajiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)