Banner 980x90

Jaunais Jelgavas novada domes deputāts pirmo sēdi varētu aizvadīt novembrī

Visticamāk, par jauno Jelgavas novada domes deputāti no "Saskaņas centra" būs Nataļja Hohlova, kas sāks strādāt no "Saskaņas" 12.Saeimā ievēlētās Zentas Tretjakas vietā, pilsētas informācijas portālam Jelgava24.lv apstiprina Jelgavas novada Vēlēšanu komisijā.

"Mēs vēl neesam saņēmuši Tretjakas iesniegumu par to, ka viņa grib beigt pildīt novada domes deputātes pienākumus," skaidro komisijas priekšsēdētāja Inita Ezermane. Tiklīdz iesniegums būs saņemts, dome vērsīsies komisijā, lai noskaidrotu, kas ir nākamais iespējamais deputāta kandidāts, kurš pirmo sēdi varētu aizvadīt novembrī.

"Kandidāti var arī nepiekrist strādāt domē vai Saeimā," piebilst I.Ezermane.

Jāatgādina, ka 2013.gada pašvaldību vēlēšanās Jelgavas novada domē no Saskanas centra ievēlētas Zenta Tretjaka un Irina Dolgova. Savukārt pasniedzēja un uzņēmuma vadītāja Nataļja Hohlova no vēlētājiem saņēma 99 plusus un 41 svītrojumu.

Jāatgādina, ka Z.Tretjaka, visdrīzāk, ir ievēlēta 12.Saeimā no Zemgales vēlēšanu apgabala, taču vēlēšanu rezultāti vēl jāapstiprina Centrālajai vēlēšanu komisijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)