Banner 980x90

Izstādē Jelgavas muzejā uzburts kāzu noskaņojums

Vēl līdz plkst.17 svētdien, 22.februārī, Ģederta Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzejā notiek pirmā kāzu izstāde Jelgavā "Baltic Wedding Expo Jelgava".

Kā novēroja pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv, pasākums, kas Jelgavā notiek pirmo reizi, guvis lielu uzmanību no jelgavniekus puses. Izstādē piedalās Jelgavas un tuvākās apkārtnes kāzu jomas speciālisti - saloni, fotogrāfi, konditori, telpu īpašnieki. Improvizēto kāzu viesi var novērtēt uzkodas, telpu noformējumu iespējas, tērpus, gredzenus, rotas un citas svētkos tik svarīgas lietas.

Pasākumā ir arī kultūras programma ar dažādu mūziķu un citu mākslinieku priekšnesumiem. Piemēram, pirms plkst.15 plānots defilē ar modes nama Tēma un Daigas Latkovskas radītajiem tērpiem. Izstādes apmeklētāji var apskatīt arī viņas darinātos vēsturiskos kāzu tērpus, kas turpmāk būs apskatāmi arī muzeja ekspozīcijā.

Šādas izstādes notikušas Rīgā, bet, lai iepazīties ar piedāvājumu varētu arī, piemēram, Bauskas un Dobeles līgavas un līgavaiņi, šoreiz pasākumu nolemts rīkot Jelgavā.

Izstādi aicināti apmeklēt visi interesenti, ne tikai topošie vīri un sievas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)