Banner 980x90

Izsludināts konkurss uz NVA Jelgavas filiāles vadītāja amatu

Jelgava, 8.dec., LETA. Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) izsludinājusi pieteikšanos Jelgavas filiāles vadītāja amatam, liecina publikācija "Latvijas Vēstnesī".

No pretendentiem sagaida atbilstību prasībām, kas noteiktas ierēdnim, augstāko izglītību, darba pieredzi vadītāja amatā, normatīvo aktu pārzināšanu, zināšanas par valsts politiku nodarbinātības jomā, lietvedībā un dokumentu noformēšanā, kā arī par personāla vadības procesiem. Tāpat NVA prasa organizatoriskas, plānošanas, kontroles un analītiskās prasmes, vismaz divu svešvalodu zināšanu un pieredzi darbā ar datoru.

NVA filiāles vadītāja pienākumi ir organizēt un īstenot aktīvos nodarbinātības pasākumus, nodrošināt sadarbību ar pašvaldībām un darba devējiem, lai īstenotu valsts politiku bezdarba samazināšanas, kā arī bezdarbnieku un bezdarba riskam pakļauto personu atbalsta jomā, piedalīties valsts un vietējo bezdarba samazināšanas programmu, kā arī starpvalstu sadarbības līgumu projektu izstrādē un šo projektu īstenošanā. Tāpat filiāles vadītājs organizē un koordinē darba tirgus analizēšanu un prognožu izstrādāšanu, informē sabiedrību par situāciju darba tirgū, īsteno filiāles personāla vadību, kā arī pārstāv NVA komunikācijā ar valsts, pašvaldību iestādēm, uzņēmumiem, nevalstiskām organizācijām, sabiedrību un medijiem.

Atlases konkurss notiks divās kārtās. Pirmajā kārtā paredzēta pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem, savukārt otrajā būs intervija un kandidāta prezentācija, kuras laikā tiks novērtētas pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām.

Pieteikumus no kandidātiem NV gaida 20 dienu laikā, sākot ar šodienu.

Līdz šim NVA Jelgavas filiāli vadīja Inga Lejiņa, bet pašlaik filiāle strādā bez vadītāja, liecina aģentūras mājaslapā publiskotā informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)