Banner 980x90

Investējot gandrīz 70 tūkstošus eiro, Olainē durvis ver jauns veikals "Elvi"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 4.martā, plkst.14.00 Olainē, Zeiferta ielā 7 – 19 durvis vēris jauns veikals "Elvi", pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja uzņēmuma paŗstāvji.

Jaunatvērtā veikala īpašnieks ir ilggadēja SIA "Elvi Latvija'" franšīzes partnere SIA "VITA mārkets", kam pieder jau 33 veikali "Elvi" visā Latvijā. Kopējās investīcijas, kas ieguldītas jaunās tirdzniecības vietas izveidošanā, ir gandrīz 70 tūkstoši eiro.

"Jaunais "Elvi" Olainē, kura tirdzniecības zāles platība ir 392 m2, būvēts un iekārtots pēc franšīzes partnera redzējuma un ELVI standartiem, izmantojot jaunākās un dabai draudzīgas tehnoloģijas," skaidro L.Vārtukapteine. Veikals "Elvi" Olainē, Zeiferta ielā 7 – 19 strādās katru dienu no plkst. 8.00 līdz 22.00. "Olainiešiem "Elvi" zīmols ir jau zināms, tomēr jaunatvērtais veikals "Elvi" ir pavisam citā veidolā un ar uzlabotu apkalpošanas kvalitāti," papildina L.Vārtukapteine.

SIA "VITA mārkets" un citu SIA "Elvi Latvija" franšīzes partneru attīstība pierāda Latvijas iedzīvotāju uzticēšanos zīmolam "Elvi" un tā piedāvātajai kvalitātei ikdienas nepieciešamajām precēm. Tāpēc, domājot ilgtermiņā, SIA "VITA mārkets" regulāri investē veikalu "Elvi" modernizācijā, tostarp apkaimes labiekārtošanā, lai radītu patīkamu ikdienas vidi gan pircējiem, gan saviem darbiniekiem. Šāgada pirmajos divos mēnešos pēc restaurācijas veikals "Elvi" tika atvērts Ogrē, savukārt Ķegumā – pavisam jauns kā jaunā tirdzniecības centra enkurnomnieks. Arī SIA "Bēnes PB" šāgada 28.janvārī Bēnē (Auces novadā) ir atvērusi jaunu, jau ceturto sev piederošu veikalu "Elvi".

SIA "VITA mārkets" ir viena no lielākajām nodokļu maksātājām vairākos Latvijas novados. Uzņēmuma sniegumu novada un kopējai valsts tautsaimniecībai apliecina arī ik gadus iegūtie apbalvojumi un atzinības par darba efektivitāti, darbavietu nodrošināšanu vietējiem iedzīvotājiem, kā arī aktīvu iesaistīšanos sociāli nozīmīgos projektos, piemēram, skolēnu nodarbinātību vasaras brīvlaikā.

Veikala "Elvi" Olainē atklāšanas dienā pircējiem ir sarūpēti īpaši svētku pārsteigumi: baloni, konfektes bērniem un nelielas dāvanas.

"Elvi" ir franšīze ar 157 veikaliem "Elvi" visā Latvijā. SIA ""Elvi" Latvija" ir zīmola "Elvi" turētāja un franšīzes devēja, kas nodrošina veikalu sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā.

"Elvi" tīkla apgrozījums 2015.gadā, salīdzinot ar 2014.gadu, pieauga par 15%. Piedaloties prestižajā Latvijas Tirgotāju asociācijas konkursā, 2015.gadā mazumtirgotājs "Elvi" uzvarēja kategorijā "Latvijas labākais tirgotājs 2015".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)