Banner 980x90

Interneta kredītdevēju piedāvājums

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Ātrie kredīti tiek piedāvāti pie daudziem kredītdevējiem internetā, bet tos visus vieno fakts, ka aizdevuma summas ir nelielas - visbiežāk apjomā līdz 300 eiro. Līdz ar to, šāds kredīts būs noderīgs tikai tad, ja steidzamu problēmu risināšanai vajadzīgā summa iekļaujas aizdevēja piedāvātajā apmērā. 

Tāpēc šis risinājums ir piemērots, ja
- nepieciešams apmaksāt komunālo maksājumu rēķinu;
- radušies steidzami izdevumi par automašīnas remontu;
- jāsedz nelieli, neparedzēti medicīnas izdevumi.

Ja aizņemsies pirmo reizi, piedāvātā summa visdrīzāk būs mazāka nekā tad, ja pie konkrētā uzņēmumu jau būsi ņēmis ātro kredītu. Taču, atkārtoti aizņemoties, maksimālā summa, par ko tiek piešķirti ātrie kredīti, augs vien par dažiem simtiem.

Iespēja atdot naudu ātrā laika posmā
Ne velti īstermiņa aizdevumus ikdienā sauc par ātrajiem kredītiem. Tā kā aizdevuma summas parasti ir salīdzinoši nelielas, ātrie kredīti visbiežāk ir jāatdod viena vai dažu mēneša laikā – atkarībā no aizdevēja. Tas nozīmē, ka droši aizņemties vari tikai, ja
- tuvākajā laikā gaidāmi stabili ienākumi;
- brīvi līdzekļi, kas būs pieejami pēc ienākumu gūšanas, ir lielāki nekā aizņēmums.

Respektīvi, pirms aizņemies naudu pie ātro kredītu devējiem, pārliecinies, ka kredīta atdošanas termiņā, Tev pietiks naudas, lai segtu aizdevumu. Arī jaunu kredītu Tu varēsi saņemt tikai tad, ja iepriekšējo aizdevumu būsi savlaicīgi atmaksājis. 

Atbilstība kredītdevēja noteikumiem
Lielākajai daļai kredītdevēju ir dažādi ierobežojumi tam, kādam ir jābūt aizdevuma ņēmējam, piemēram:
- jābūt Latvijas Republikas pilsonim;
- jābūt noteiktā vecumā, lielākoties tas ir no 20 līdz 65 gadiem;
- nedrīkst būt iepriekšējo kredītlīgumu pārkāpumi.

Tāpat ļoti svarīgs faktors ir tas, vai personai, kam nepieciešami ātrie kredīti, ir tīra kredītvēsture. Ja būsi godprātīgi izturējies pret savām iepriekšējām kredītsaistībām, tad saņemt aizdevumu varēsi teju visās nebanku kredītiestādēs. Arī turpmāk uzturi savu kredītvēsturi tīru, lai saspringtās dzīves situācijās vienmēr būtu iespēja aizņemties par izdevīgiem nosacījumiem.

Izvēlies uzticamu kredītdevēju!
Ja esi sapratis, ka ātrie kredīti būs piemērots risinājums Tavas neplānotās situācijas risināšanai, tad rūpīgi izvērtē tirgū pieejamos piedāvājumus. Salīdzini gan atsauksmes par uzņēmumiem, gan to, cik Tev izmaksās aizņemšanās. Izvēlies aizdevēju ar labiem aizdevuma noteikumiem, taču izvērtē arī to, vai uzņēmums ir pieredzējis un draudzīgs patērētājiem. Atceries – pirms aizņemšanās vienmēr rūpīgi izvērtē savu maksātspēju un iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)