Banner 980x90

Informatīvos stendus tūristiem Jelgavas pašvaldībai piegādās vietējā "Signum"

Foto: Jelgava24.lv
Foto: Jelgava24.lv
Jelgavas pašvaldības izsludinātajā iepirkumā par tūrisma informācijas elementu izgatavošanu un uzstādīšanu vairākās vietās pilsētā uzvarējusi vietējā SIA "Signum", liecina pašvaldības Iepirkumu komisijas lēmums.

"Signum" iepirkumā bija vienīgais pretendents, kas produkciju piegādās par 3972 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa jeb 4806 eiro, ieskaitot nodokli.

LETA jau vēstīja, ka pie Jelgavas dzelzceļa stacijas plānots uzstādīt vienu divpusējo informatīvo stendu ar jumtiņu un LED apgaismojumu.

Tāpat iepirkuma uzvarētājam būs jāizgatavo trīs plakāti no alumīnija kompozītmateriāla, kas jāuzstāda uz pilsētā esošajiem informatīvajiem stendiem pie pilsētas robežas Rīgas ielā, Dobeles šosejā un Lietuvas šosejā.

Taču Dobeles šosejā, Rīgas ielā un Tērvetes ielā būs jāuzstāda ceļa zīmes, kas norādīs, kur meklējama tūrisma informācija.

Tūrisma informācijas elementu izgatavošana un uzstādīšana jāpaveic sešu nedēļu laikā no līguma noslēgšanas dienas.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka pagājušajā gadā SIA "Signum" apgrozījums bija 1 521 551 eiro, uzņēmums cietis 111 264 eiro zaudējumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)