Banner 980x90

Iespējams, ugunsgrēks Platones pagastā bija tīša dedzināšana

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Valsts policija neizslēdz, ka ugunsgrēks, kas otrdienas, 23.augusta, rītā bija izcēlies Jelgavas novada Platones pagastā, ir tīša dedzināšana, aģentūru LETA informēja policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Saistībā ar ugunsgrēku sākts kriminālprocess par noziedzīgiem nodarījumiem pret īpašumu, noteiktas ekspertīzes. Viena no izmeklēšanas versijām ir tīša dedzināšana.

Jelgava24.lv jau vēstīja, ka otrdienas rītā plkst.4.33 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma izsaukumu uz Jelgavas novada Platones pagastu, kur dega dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka vienstāva mūra dzīvojamā mājā deg virtuve, dīvāns un ēkas grīda, skapis un aizkari, kā arī deg mājai piebūvētā garāža, blakus esošā vieglā automašīna un netālu esošais šķūnis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)