Banner 980x90

Iepirkums par kapličas izbūvi Tetelē noslēdzies bez rezultāta

Jelgava, 14.maijs, LETA. Bez rezultāta noslēdzies iepirkums par Teteles kapu kapličas būvprojekta izstrādi, būvniecību un autoruzraudzību, aģentūra LETA uzzināja Ozolnieku novada pašvaldībā.

Noteiktajā iepirkuma termiņā pašvaldībā netika saņemti pieteikumi no potenciālajiem darbu veicējiem, līdz ar to iepirkums ir noslēdzies bez rezultāta.

Plānots, ka tuvākajā laikā tiks pārskatīta iepirkuma specifikācija un tiks sludināts jauns iepirkums.

Jau vēstīts, ka Teteles kapos Ozolnieku novadā pašvaldība iecerējusi izbūvēt kapliču. Teritorija, kurā paredzēta kapličas jaunbūve, ir apmēram 0,3 hektārus plaša. Kapličā, ko paredzēts izmantot Ozolnieku novada un Teteles kapu ceremoniju vajadzībām, jānodrošina iespēja vienlaikus uzturēties 70 apmeklētājiem. Tāpat projektā jāparedz autostāvvieta vismaz 30 automašīnām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)