Banner 980x90

Grants ielu greiderēšanu Jelgavā plānots atsākt pēc brauktuvju apžūšanas

Jelgava, 21.febr., LETA. Ielu ar grants segumu greiderēšanu un citus uzturēšanas darbus Jelgavā varētu atsākt pēc brauktuvju apžūšanas, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas pašvaldības iestādē "Pilsētsaimniecība".

Iestājoties atkusnim, kad diennakts vidējā gaisa temperatūra ir no nulles līdz pieciem grādiem, grants seguma ielās uz brauktuvēm var sākt veidoties izskalojumi un bedres, jo, seguma virskārtai atkūstot, grants segas konstrukcija pārmitrinās un zaudē savu nestspēju. Tāpēc šādos laikapstākļos netiek veikta seguma greiderēšana, var tikt veikta atsevišķu avārijas vietu piebēršana un ūdens novadīšana no brauktuves, skaidroja "Pilsētsaimniecībā".

Iestājoties piemērotiem laikapstākļiem, kad segums ir apžuvis, tiks sākti grants seguma ielu ikdienas uzturēšanas darbi - greiderēšana, atsevišķu iesēdumu vietu labošana, nomaļu apauguma noņemšana un atsevišķos ielu posmos tiks veikta arī seguma uzbēršana.

Par ielu seguma problēmām Jelgavā var ziņot Jelgavas pašvaldības operatīvajam informācijas centram pa bezmaksas tālruni 8787.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)