Banner 980x90

Glābēji palīdz kājas traumu guvušam vīrietim Jelgavas novadā

Jelgava, 21.dec., LETA. Vakar glābēji palīdzējuši kādam kājas traumu guvušam vīrietim, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Ilze Dāme Birziņa.

Izsaukums ar lūgumu palīdzēt cietušajam saņemts no Jelgavas novada Līvbērzes pagasta. Vīrietis, kurš bija guvis kājas traumu, pārcelts pāri grāvim un nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Kopumā VUGD Zemgales reģiona brigāde var saņēma divus izsaukumus - vienu uz ugunsgrēka dzēšanu un vienu uz glābšanas darbiem.

Jau vēstīts, ka kopumā vakar Latvijā ugunsdzēsēji saņēmuši 33 izsaukumus - dzēsti 16 ugunsgrēki, veikti 13 glābšanas darbi, bet četri izsaukumi izrādījušies maldinoši.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)