Banner 980x90

Februārī siltumenerģijas tarifs Jelgavā samazinās par 2,6%

Foto: Jelgava24.lv
Foto: Jelgava24.lv

Februārī SIA “Fortum Jelgava” siltumenerģijas tarifs Jelgavas pilsētā samazinās par 2,6% salīdzinājumā ar 2016.gada janvāri, un ir 52,35 eiro par megavatstundu (MWh) bez PVN. Tas ir par 12,7% zemāks nekā 2015.gada februārī. Tiek prognozēts, ka martā tarifs varētu turpināt samazināties.

Kā pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv uzzināja uzņēmumā, Jelgavā kā galvenais kurināmais siltumenerģijas ražošanai tiek izmantota koksnes šķelda, kas nodrošina nepieciešamo siltumenerģijas bāzes slodzi.

Biomasas koģenerācijas stacija spēj nodrošināt līdz 85% no pilsētai nepieciešamās siltumenerģijas, tādejādi būtiski uzlabojot centralizētās siltumapgādes drošību, bet maksimumslodzes nodrošināšanai tiek izmantotas dabasgāzes katlumājas.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)