Banner 980x90

Faktori, kas ietekmē matrača veiktspēju

Ērts matracis ir galvenais, kas jums nodrošina ērtu un komfortablu miegu. Bez kārtīgas nakts atpūtas, ilgtermiņā cilvēkam rodas dažādas veselības problēmas, tāpēc būtiski rūpēties par to, lai jums būtu tieši jums vispiemērotākais matracis. Erti.lv ir matraču veikals, kas piedāvā plašu dažādu matraču klāstu, kurā ikviens spēs atrast sev piemērotu produktu. 

Kā ar jebkuru mēbeli, sadzīves tehniskas lietu vai citu mājas preci, gultas matrača dzīves ilgums ir tieši atkarīgs no tā, cik bieži tas tiek izmantots. Ja matracis atrodas viesistabā, kur uz tā tiek gulēts, iespējams, tikai reizi mēnesī, pašsaprotams, ka šāds matracis izdzīvos ilgāk nekā tāds, ko lieto katru dienu. Viesistabai Erti.lv piedāvā izvēlēties daudzpusīgus matračus, kas derēs dažādiem viesiem ar dažādām prasībām un labi kalpos ilgtermiņā. 

Ķermeņa svars, nenoliedzami, ir būtisks faktors matrača veiktspējas saglabāšanā vai mazināšanā ilgtermiņā. Lielāks svars ir lielāks spiediens, tāpēc ir pašsaprotami, ka matracis ātrāk nolietosies, ja uz tā gulēs smagāka persona. Matraču veikals erti.lv (https://www.erti.lv/matraci/) iesaka pirkt Pocket matraci, ja to ilgtermiņā izmantos persona ar lielāku svaru. Tas nodrošinās mazāku iegrimšanu matracī, kā arī izrādīs mazāku ietekmi uz blakus guļošo cilvēku.  

Smagu vai asu objektu novietošana, īpaši ilgtermiņā uz matračiem var radīt lielu negatīvu ietekmi. Nekad neglabājiet matraci zem citiem priekšmetiem, pat ne viegliem, kā drēbes un pat ne īstermiņā. Būtiska ir matrača tīrīšana. Lielākā daļa erti.lv matraču veikala sortimentā esošo matraču ir ar maināmajiem pārvalkiem, ko var ērti izmazgāt, ja nu gadās kaut ko izliet. Neļaujiet savam matracim samirkt, tas var būtiski mainīt tā veiktspēju ļoti īsā laikā, ja tas netiek sakopts. 

Matraču interneta veikals erti.lv atgādina, ka matracis ir ilgtermiņa pirkums, kuru nevajadzētu sasteigt un vēlāk nožēlot. Ja jums jāizvēlas, kur pirkt matraci, erti.lv iesaka viesoties veikalā Maskavas ielā 180, kur visus erti.lv matračus var apskatīt, izmēģināt un uzzināt par to specifiskajām niansēm no speciālistu konsultācijām. Erti.lv ir arī internetveikals, kura matraču atlaides jūs iepriecinās. 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)