Banner 980x90

Esi perfektā sportiskajā formā, izmantojot trenažieri!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Šobrīd veselīgs dzīvesveids ir viens no TOP trendiem, un, tāpat kā sabalansēts uzturs, arī fiziskas aktivitātes ir šāda dzīvesveida neatņemama sastāvdaļa. Iegādājoties kvalitatīvu trenažieri, ar sportu varēsi nodarboties ik dienu – neatkarīgi no laikapstākļiem, komandas biedru vēlmēm un sporta zāles darba laika, taču kā izvēlēties īsto?

Pirmais solis – saprast, kurš trenažiera tips ir piemērotākais
Trenažieri ir ļoti dažādi, sākot ar pavisam nelielām ierīcēm, kuras iespējams novietot zem gultas, un beidzot ar trenažieru kompleksiem, uz kuriem vienlaicīgi var sportot pat vairāki cilvēki. Lai zinātu, kurš no trenažieriem ir piemērotākais Tev, iepazīsties ar to galvenajiem veidiem:
• velotrenažieri – ja Tevi uzrunā riteņbraukšana, bet reizēm aukstums vai lietus Tevi attur doties kārtējā izbraucienā, velotrenažieris ir tieši tas, kas nepieciešams;
• steperis – izmēra ziņā nelielākais trenažieris, ar kura palīdzību iespējams imitēt soļošanu;
• skrejceliņš – piemērots tiem, kuriem patīk skriešana. Lai treniņu padarītu interesantāku, izvēlies trenažieri ar iespējām uzstādīt dažādas sarežģītības pakāpes, slīpumu un citus parametrus;
• kompleksie trenažieri un universālie soli – uz šāda vieda trenažieriem iespējams attīstīt dažādas muskuļu grupas, jo tie paredzēti vairāku vingrinājumu veikšanai. Pirms šādu trenažieru iegādes pievērs uzmanību to specifikācijai – reizēm attēlā redzami arī svaru stieņi, hanteles un citi aksesuāri, kas patiesībā jāiegādājas atsevišķi;
• preses sols – paredzēts vēdera un muguras, kā arī citu ķermeņa augšdaļas muskuļu attīstīšanai;
• airēšanas trenažieris – imitē airēšanas kustības, vienlaicīgi nodarbinot gan torsu, gan rokas un kājas;
• eliptiskais trenažieris – arī šis trenažieris nodrošina iespēju attīstīt visas lielākās muskuļu grupas, taču mierīgākā režīmā. Izmantojot eliptisko trenažieri, tiek veiktas kustības, kas atgādina slēpošanu klasiskajā solī.

Kāpēc nepieciešams displejs un pulsa mērīšanas funkcija?
Trenažieri tiek aprīkoti ar dažādām funkcijām, taču izplatītākās no tām ir displejs un pulsa mērītājs:
• displejs ļauj uzzināt, kāda ir pieveiktā distance, kāds ir treniņā pavadītais laiks, cik daudz kalorijas esi sadedzinājis, ar kādu ātrumu pārvietojies u.c. parametrus (to, ko katra trenažiera displejs attēlo, iespējams uzzināt trenažiera specifikācijā);
• pulsa mērītājs – lai treniņš būtu gan drošs, gan efektīvs, svarīgi sekot līdzi treniņa ietekmei uz veselību. Viens no galvenajiem rādītājiem ir pulss, pēc kura iespējams veidot treniņa plānus, turklāt pulsa darbības mērītājs ļauj saprast, kurā brīdī slodze sirdij ir pārāk liela un laiks piebremzēt.
 
Interneta veikals 1a.lv – tūkstošiem preču ikviena vēlmēm
Par to, kādas priekšrocības sniedz interneta veikals, zina teju ikviens, taču – kāpēc iepirkties tieši 1a.lv? Šis interneta veikals saviem pircējiem piedāvā jaunākās un iecienītākās preces vairākos desmitos kategoriju, turklāt – par izdevīgām cenām, kas nepieciešamo ļaus atrast ikvienam. Izmēģini pats, ienākot http://www.1a.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)