Banner 980x90

Jelgavā puikam kāja iesprūst caurulē

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 24.augusta plkst.6.30 līdz 25.augusta plkst.6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 79 izsaukumus – 46 uz ugunsgrēku dzēšanu un 16 uz glābšanas darbu veikšanu, savukārt deviņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Kā pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja VUGD pārstāvji, ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, skaidas, sausā zāle, siena ruļļi, matracis, zaru kaudzes, celmi, koka dobums, kūdra, labības lauka rugāji, divas vieglās automašīnas, kravas automašīna, kombains, meža zemsedze, dārza māja un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Plkst.20.59 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Krišjāņa Barona ielu Jelgavā, kur kādam piecus gadus vecam zēnam kāja bija iesprūdusi metāla caurulē. Glābēji zēna kāju atbrīvoja un nodeva viņu neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķiem.

Palīdzot nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem, ugunsdzēsēji glābēji vakardien Carnikavas novadā kādas mājas virtuvē notvēra čūsku un izlaida to brīvībā ārpus telpām, savukārt Rīgā no notekcaurules tika atbrīvots tajā iesprūdis balodis.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)