Banner 980x90

Dubulto sodu par braukšanu bez biļetes "Migar" autobusos Jelgavas apkārtnē

Rīga, 11.janv., LETA. No 11.februāra vietējas nozīmes reģionālajos maršrutos Jelgavas apkārtnē, kurus apkalpo SIA "Migar", sods par braukšanu bez biļetes vai braucienam nederīgu biļeti būs 22 eiro pašreizējo desmit eiro vietā, aģentūra LETA uzzināja pārvadāšanas uzņēmumā.

Šādu lēmumu ir pieņēmusi Sabiedriskā transporta padome, rosinot Autotransporta direkciju veikt izmaiņas, paredzot, ka soda minimālais apmērs par atrašanos sabiedriskajā transportā bez derīgas braukšanas biļetes ir 22 eiro.

"Migar" atgādina, ka katra reisa lietderība tiek mērīta pēc izsniegtā biļešu skaita. Katra pasažiera pienākums ir pieprasīt biļeti un pārliecināties, vai norādītā informācija tajā ir pareiza. Biļete ir jāsaglabā līdz brauciena beigām.

Pasažieru pārvadājumus Jelgavas novadā "Migar" nodrošina kopš 1998.gada. Pašlaik uzņēmums apkalpo 30 vietējas nozīmes reģionālos maršrutus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)