Banner 980x90

Draudzīgā aicinājuma dienā Jelgavas skolām dāvina pamatzināšanu rulli

Jelgava, 28.janv., LETA. Jelgavas pilsētas skolām un bērnudārziem, sagaidot Draudzīgā aicinājuma dienu, pirmdien, 28.janvārī, tiks dāvinātas grāmatas un jaunais Jelgavas pilsētas pamatzināšanu rullis, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Dāvinājumā iekļautas pamatzināšanu rullis ir jau astotais, un šoreiz tajā 360 grādu skatā iekļauti infrastruktūras objekti un pilsētas simbolika, kā arī informācija, lai ikviens jelgavnieks, izmantojot viedierīces, varētu pieslēgties kameru tiešraidēm no pilsētas centra. Jelgava ir vienīgā pilsēta Latvijā, kas izdod informatīvu afišu ar pilsētas svarīgāko faktu apkopojumu. Pilsētas bērnudārzi, skolas, iestādes un uzņēmumi jau ir saņēmuši septiņus pamatzināšanu ruļļus.

Draudzīgā aicinājuma dienā Jelgavas izglītības iestādes saņems arī grāmatas. Vidusskolu bibliotēkas papildinās grāmatas "Latvijas vēsture no vissenākajiem laikiem līdz" un "Mans tautas tērps", sākumskolu un pamatskolu bibliotēkas - izzinošās "Latvijas valsts stāsts", "Mana pirmā enciklopēdija" un "Mēs – Latvijas patrioti!", savukārt bērnudārzi saņems "Kāpēc? Dzīvnieki" un "Kāpēc? Enciklopēdija".

Jelgavas pilsēta izglītības iestādēm grāmatas dāvina jau astoņpadsmito gadu pēc kārtas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)