Banner 980x90

Divdesmit Jelgavas novada deju kolektīvi "iedancos" Staļģenes sporta halli 

Ilustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lv

Pēc gada pārtraukuma jau vienpadsmito reizi Jelgavas novada deju kolektīvi tiksies kopīgā pasākumā "Ziemas sadancis", kas šogad 6.februārī plkst.17.00 notiks Staļģenē - dejotāji nolēmuši iemēģināt Staļģenes sporta halli, jo pagastu kultūras un tautas nami tiem kļuvuši par šauru. 

Kā pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja Jelgavas novada pašvaldība Sabiedrisko attiecību nodaļas speciāliste Enija Kreicberga-Kapša, "Ziemas sadancī 2016" grīdu dimdinās 20 kolektīvi no Jelgavas novada.

«Tas ir profesionālās stājas un izaugsmes apliecināšanas pasākums, kas nenoliedzami savijas kopā ar vienkāršu sadraudzēšanos, saliedēšanos un kopības izjūtu,» skaidro Jelgavas novada tautas deju kolektīvu virsvadītāja Ieva Karele.

Pēdējos gados ir ievērojami audzis tautas deju kolektīvu skaits Jelgavas novadā. "Ja pirms diviem, trim gadiem novadā bija 12 deju kolektīvi, tad šobrīd jau ir sasniegts apaļš skaitlis – 20. Katrā paaudzē nākuši klāt kolektīvi, piemēram, kādreiz novadā bija tikai viens senioru deju kolektīvs - "Brūklenājs", bet tagad seniori dejo gan Valgundē, gan Zaļeniekos, kā arī Vilcē", stāsta I.Karele.

Koncerta programma šogad solās būt īpaši bagātīga, tiks izdejotas vairāk kā 30 dejas. Katrs kolektīvs sagatavojis pašu izvēlētas divas dejas. «Pamatā kolektīvi uzstāsies pa vienam ar pašu izvēlētām dejām, taču būs arī vairāki priekšnesumi, kuros kolektīvi apvienosies,» piebilst I.Karele.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)