Banner 980x90

Dienas horoskops 26.aprīlim

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns Pateicīga diena biznesa kontaktiem. Tava darba pieeja atstās ļoti labu iespaidu. Būs jākoncentrējas uz kaut ko vienu un jāpieņem lēmums.

Vērsis Diena solās būt diezgan aktīva. Lielākā problēma attiecībās būs savtīgums no tavas puses. Domā pats, ko tu dari – būs sekas!

Dvīņi Tev šodien uzlabosies finansiālā situācija. Neko nejauc kopā – dari visu pēc kārtas. Šāda darba pieeja arī nesīs labus rezultātus.

Vēzis Nepaliec auksts pret cilvēkiem, kurus mīli. Nāksies piekāpties, nāksies būt stiprākajam, bet tas tomēr beigu beigās būs to vērts.

Lauva Ja pats ar sevi nespēj par kaut ko vienoties, atliec to uz vēlāku laiku! Šodien tev apkārt būs cilvēki, kuriem tur jābūt ir vienmēr.

Jaunava Tev šodien vajag pilnveidoties garīgi- tev to palīdzēs izdarīt gara pastaiga gar jūru. Jutīsies atvieglots, kad saskarsies ar šo elementu.

Svari Labas attiecības ar bērniem, bet ar pieaugušajiem – ne visai. Daudz gribēsi runāt, tā arī neko nepasakot. Labāk vairāk darīt, nekā klusēt!

Skorpions Seko līdzi savai finansiālajai situācijai, vari attapties uz grimstoša kuģa! Gaidāma vilšanās mīlestībā, bet tikai uz neilgu laiku.

Strēlnieks Diena pirkumiem! Iegādājies kaut ko sirdij tīkamu. Atcel visus plānus, dienu pavadi ar ģimeni – tas tevi padarīs stiprāku.

Mežāzis Uzmanies, centies neiesaistīties konfliktā ar ģimenes locekļiem! Tev šobrīd jābūt stiprākam nekā jebkad – neļauj citiem mainīt tavu viedokli!

Ūdensvīrs Šodienas moto – mīlestība, miers un harmonija. Attiecības ar citiem ir stabilizējušās, nu vari būt mazliet egoistisks.

Zivis Kaut kādā ziņā būsi sevī vīlies. Noteikti tiec vaļā no smagajām domām. Ja nav garastāvokļa, tad labāk atsakies no visiem plāniem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)