Banner 980x90

Dienas horoskops 25.jūnijam

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay

Auns Laiks izanalizēt tavu darbību rezultātus. Ja viss ir labi – tā turpini, ja nē – maini pieeju. Atliec izklaides uz vēlāku laiku.

Vērsis Uz tavas mēles gala jau sēž dažādas pretenzijas, nepatīkamas lietas, par kurām ilgi esi klusējis. Izmanto izdevību un izlaid to uz āru!

Dvīņi Viss, kas šodien notiks, no tevis prasīs milzīgu uzmanību. Neesi vienaldzīgs, kad runa ir par svešiniekiem – tas viss tev atmaksāsies.

Vēzis Šodien kārtīgi izbaudīsi savus spēkus. Vakarā mazliet grūtības sagādās pašapziņa – tā pēkšņi vienkārši kaut kur pazudīs.

Lauva Ja gribi sasniegt mērķus, tad pie darba būs jāceras jau no paša rīta. Liksies, ka kaut kas neiet īsti lāgā – būs jāmeklē problēmu sakne.

Jaunava Panākumiem bagāta diena. Šodien ieteicams tikties ar draugiem un labi pavadīt laiku. Tev jāizvēdina galva no sakrātajām negatīvajām emocijām.

Svari Šodien daudz jādomā par naudu – saplāno savas finanses, netērējies liekām lietām. Jutīsies nedroši, bet tas uz vakara pusi pāries.

Skorpions Ieklausies signālos, ko sūta tavs ķermenis. Nāks informācija nevis par to, kas būtu jādara, bet par to, ko darīt nevajadzētu – pievērs uzmanību.

Strēlnieks Tev šodien gribēsies izolēties no visiem, un zvaigznes tieši to arī tev iesaka. Svarīgas lietas pārrunā tikai ar radnieciskiem cilvēkiem.

Mežāzis Šodien piedzīvosi ekstra-neordinārus notikumus. Emocionālie notikumi ļaus tev turēties kājās. Šodien īpaši uzmani savu veselību.

Ūdensvīrs Nāksies lietām pievērsties praktiski. Ģimenes lietas uzdzīs bažas – izvairies no personīgām diskusijām, pirms nebūsi ieguvis visus faktus.

Zivis Nesteidzies lēmumu pieņemšanā – tev šodien ir jāuzvedas mierīgi un piesardzīgi. Šodien neviens tev neuzliks nekādu spiedienu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)