Banner 980x90

Dienas horoskops 19.augustam

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien darīsi visu, lai apsteigtu savus konkurentus - domāsi, kā rīkoties, lai nākamreiz tev viss izdotos daudz labāk. Neskaties uz citiem, bet gan uz sevi!

Vērsis Šodien runā tā, lai neiegūtu jaunus ienaidniekus! Uz mēles gala būs daudz lietu, kuras vēlēsies pateikt, bet šoreiz labāk būs paklusēt.

Dvīņi Šodien liekiem darbiem un pienākumiem nebūs vietas, tie tevi izsitīs no sliedēm! Labāk ar apdomu un lēnu garu tiec galā ar esošajiem!

Vēzis  Šodien vērtīgs izrādīsies gudrāko padoms - seko tam, nevis paļaujies uz savu galvu, it īpaši, ja šajā jomā esi nepieredzējis!

Lauva Būs grūti tikt galā ar visu, taču nebaidies lūgt padomu un palīdzību no apkārtējiem! Iespējams, ka viņi ir gatavi palīdzēt vairāk, nekā izskatās!

Jaunava Nekas nekritīs no debesīm - viss būs jādara pašam! Viegli nebūs, bet tas pēc tam atmaksāsies! Uzdrīksties izpaust savu viedokli skaļi!

Svari Kad sakārtosi apkārtni, tad varēsi ķerties pie savu domu kārtošanas. Dari visu pēc kārtas, nevis vairākus darbus vienlaikus!

Skorpions Uzlabosi savas darba prasmes, saņemsies un atradīsi motivāciju darboties! Veiksmīga diena karjeras jomā!

Strēlnieks Tiek dota zaļā gaisma sen lolotām iecerēm. Padomā, vai esi gatavs jauniem pienākumiem un atbildībai! Laiku velti ģimenei!

Mežāzis Tevi spēs izvest no pacietības katrs sīkums, labāk saudzē savus nervus un neklausies apkārtējos. Domā par sevi - kā rīkoties, lai attīstītos!

Ūdensvīrs Pa galvu maisīsies dažādas idejas, dažas no tām būs pārāk trakas. Ja ādu no tām tomēr esi nolēmis realizēt, tad sākumā pakonsultējies ar apkārtējiem.

Zivis Strādāšanai nepiemērota diena - nespēsi dalīt uzmanību. Privātajā dzīvē būs dažas problēmas, kas tavas domas novērsīs no darba.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)