Banner 980x90

Dienas horoskops 15.februārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Ja kaut ko esi nolēmis uzsākt, tev tevi var sagaidīt veiksme. Piemērota diena jauniem projektiem un darba darījumiem. 

Vērsis Nonāksi pie atziņas, ka tā metode, kas palīdz citiem, var nepalīdzēt tev. Mēģini rast jaunas taktikas un ceļus, kā tikt galā ar savām problēmām! 

Dvīņi Šodien pajautā sev - kuri ir tie cilvēki, kuriem tu vari uzticēties, bet kam privātas lietas labāk neatklāt? Vari saskarties ar smagu vilšanos.

Vēzis Šodien jāizvairās no melošanas, jābūt atklātam ne tikai pret citiem, bet arī pašam pret sevi. Iespējams, ka pēdējā laikā ir viena lieta, kas tevi nomāc - dalies ar savām bēdām, un tev paliks vieglāk!

Lauva Saprasts jutīsies tikai tad, ja atradīsi pareizo kompāniju! Šovakar nav ieteicams sēdēt mājas, tāpēc dodies uz kādu pasākumu!

Jaunava Mēģini uz notiekošo raudzīties mierīgāk - ne viss ir tik melns, kā sākumā šķiet! Pavadi dienu, koncentrējoties

Svari Vēlēsies vairāk un vairāk, šķitīs, ka ar esošo tev nepietiek. Nomierinies! Novērtē to, kas tev jau ir dots, pirms tiecies pēc kaut kā diženāka!

Skorpions Nestrīdies ar netolerantiem cilvēkiem, jo tas būs pilnīgi bezjēdzīgi! Šoreiz labāk būs piekāpties! Fokusējies uz saviem hobijiem!

Strēlnieks Šodien izteikt sajūtas un ietērpt tās vārdos var būt problemātiski. Tāpēc šodien mēģini to izrādīt ar darbiem, nevis vārdiem.

Mežāzis Netērē savu dārgo laiku bezjēdzīgām nodarbēm - tā diena tik ātri arī paiet! Mēģini darīt pēc iespējas lietderīgākas lietas!

Ūdensvīrs Vari atrasties notikumu epicentrā, labāk izbaudi to, nevis nervozē! Meklē pozitīvas emocijas, un kontaktējies ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem!

Zivis Tikai tāpēc, ka kāds tev kaut ko ir nodarījis, nenozīmē, ka tev tas jāatdara atpakaļ! Atriebības plānu kalšanai nepiemērota diena! Labāk tiecies pēc pozitīvām domām un emocijām!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)