Banner 980x90

Dažas idejas, kā apsveikt Mātes dienā 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Maija otrajā svētdienā atzīmējam Mātes dienu. Tā ir diena, kad tiek suminātas visas sievietes, kuras izpelnījušās šo cieņpilno un svarīgo dzīves dāvanu — būt par mātēm un godam izpildīt šo lomu. Tuvojoties šai dienai, domājam, kā iepriecināt un apsveikt savas mammas, vecmāmiņas un citas īpašas sievietes, kuras mūsu dzīvē pildījušas "mammas" lomu. Ar ieteikumiem, kā apsveikt Mātes dienā, dalās dāvanu serviss "Lieliska Dāvana", kas nodrošina vairākus simtus unikālu pakalpojumu dāvanu karšu veidā.

♦ Gardas pusdienas ģimenes lokā
Mātes diena vienmēr ir svētdienā. Tas nozīmē, ka ir lieliska diena ģimenes pusdienām. Šoreiz tās negatavos mamma, bet gan par to parūpēsieties jūs – bērni un mazbērni. Laika prognozes liecina, ka pavasaris ir atnācis uz palikšanu, tāpēc varat padomāt par to, kā noorganizēt gardas pusdienas dārzā vai kāda citā piemērotā vietā svaigā gaisā. Kaut vai brauciet uz mežu un sarīkojiet tur pikniku. Izbaudiet ne tikai ēdienu, bet arī Latvijas pavasari, kas laikā ap Mātes dienu jau ir pašā plaukumā. 

Mammu noteikti aizkustinās tas, ja savām rokām pamēģināsiet pagatavot kādu no īpašajām ģimenes ēdienu receptēm, kas viņai tik labi padodas. Ikviena mamma taču vēlas, lai nākamās paaudzes pārņem ģimenes vērtības un tradīcijas arī savā dzīvē. 

♦ Lutinošas atpūtas kūre
Mammas vienmēr ir kustībā, vienmēr par citiem rūpējas, tāpēc šī ir tā reize, kad viņas pelnījušas atpūtu un lutināšanu. SPA un masāžas būs piemērota dāvana, kas ļaus mammai izbaudīt atpūtu, palutināt ķermeni, nodot sevi profesionāļu rokās, kuri zinās, kā likt ķermenim un garam justies labāk. 

SPA un masāžas ir lieliska atpūta sievietei jebkurā vecumā, tāpēc šāda dāvana derēs gan jaunajai māmiņai, gan mammai labākajos gados, kura tikko palaidusi bērnus lielajā dzīvē, gan mammai, kas jau ieguvusi īpaši vērtīgo vecmāmiņas statusu. SPA un masāžas šobrīd pie pakalpojumu sniedzējiem pieejamas tik plašā klāstā, ka bez grūtībām izdosies atrast tādu piedāvājumu, kas atbilst ikvienas mammas gaumei un vēlmēm. 

♦ Pašu rokām darināts pārsteigums
Publicitātes fotoPublicitātes foto


Ja jums ir kāds hobijs vai īpašs talants, tad varat to izmantot, lai radītu kādu oriģinālu pārsteigumu un dāvanu, kas patiešām liks mammas acīs sariesties aizkustinājuma asarām, jo vai gan var būt lielāka laime, kā redzēt savus talantīgos bērnus un viņu darba augļus. Te nu katrs var izpausties pēc savām vēlmēm un iespējām – rokdarbi, mūzika, māksla, kaut kas pavisam praktisks, dizaina joma utt. Tas ir vieds, kā arī maziem bērniem radīt jaukus pārsteigumus savām mammām. Jo piecgadnieka no sirds gatavotais darbiņš jebkurai mamami būs vērtīgāks par dārgu dāvanu.

♦ Pavasarīgas skaistuma pārvērtības
Aizvediet mammu uz skaistumkopšana salonu, lai viņa iemirdzas šajā pavasarī. Manikīrs, jauna matu krāsa un griezums, uzacu korekcija, kāda lutinoša un kopjoša sejas procedūra ir tie pakalpojumi, ko atradīsiet jebkurā skaistumkopšanas salonā. Skaistumkopšana taču ir ikvienas sievietes un mammas dzīves nepieciešamība, jo tas ļauj justies skaistām, mīlētām, pašpārliecnātām. Ļauj vēl labāk justies savā mammas un vecmāmiņas lomā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)