Banner 980x90

Dārza nojumes radīs svētku atmosfēru Jūsu piemājas dārzā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Iestājoties vasarai, atgriežas dārza ballītes un svētki svaigā gaisā. Saule, gaišas debesis un silts gaiss rada vislabāko atmosfēru gan greznam saviesīgajam pasākumam, gan vienkāršai kopā būšanai ar draugiem. Taču reizēm pārāk karsta saule vai pēkšņs lietus traucē baudīt viesības. Ja pasākuma vieta ir aprīkota ar dārza nojumi, problēmas pazūd. Dārza nojumes rada mājīgu, komfortablu atmosfēru un ļauj palikt ārā, neatkarīgi no laikapstākļiem. Ja Jūs aizsargā šāda konstrukcija, tad dārzā ir patīkami atrasties gan vasaras svelmē, gan vēsā septembra dienā.

Dažāda izmēra un dizaina nojumes dārziem un parkiem
Lai ietaupītu laiku un iegādātos dārza nojumes, nepametot savas mājas, iepērcieties interneta veikalā 1a.lv. Preču piedāvājums šajā veikalā ir tikpat plašs kā tirdzniecības centros, bet iepirkšanās nosacījumi izdevīgāki. Izvēloties 1a.lv pakalpojumus, Jūs varēsiet veikt pasūtījumu pāris minūšu laikā. Lai atrastu ideālu dārza nojumi vēl ātrāk, atlasiet preces pēc
- cenas;
- izmēriem;
- krāsas;
- popularitātes.

Kvalitatīvas dārza nojumes var kalpot vairākas sezonas, tāpēc pievērsiet uzmanību preces materiālam. Visizturīgākie ir modeļi ar metāla rāmi un poliestera apvalku. Tiem nekaitēs ne saule, ne lietus, un arī vēja brāzmu laikā varēsiet būt drošs, ka dārza nojumes turēsies stabili. Turklāt poliesters labi pārvada gaismu, kas nozīmē, ka zem nojumes vienmēr būs gaišs.

Trīs padomi, kā izvēlēties dārza nojumi
1a.lv Jūs varat iegādāties dažādas nojumes. Tās izskatās līdzīgi, bet tehniskie parametri un cena atšķiras. Kādu preci izvēlēties? Vienkāršāki modeļi labi iederēsies mazdārziņā, savukārt izrotātas nojumes labi izskatīsies plašā vasarnīcas dārzā vai parkā. Izvēloties nojumi, padomājiet par teritorijas platību un viesu skaitu. Daži modeļi ir aprīkoti ar kukaiņu tīkliem un rāvējslēdzējiem. Tomēr ne vienmēr ir nepieciešama dārgākā nojume. Lai atrastu Jums atbilstošāko, vadieties pēc šādiem kritērijiem:
- vai nojume tiks izmantota tikai saulainā, bezvēja laikā?
- tā būs paredzēta ģimenes lietošanai, ballītēm vai lieliem svētkiem?
- vai zem nojumes tiks izvietotas dārza mēbeles?

1a.lv piegādā pasūtītās dārza nojumes Jums ērtā laikā un vietā 1–3 darba dienu laikā. Tāpat ir iespējams izņemt pasūtījumu bez maksas 1a.lv birojā Rīgā, Mūkusalas ielā 41. Trīs apmaksas veidi, līzinga pakalpojumi un iespēja pasūtīt bez reģistrācijas – to visu piedāvā 1a.lv. Ienāciet 1a.lv un pasūtiet visu dārzam un mājai nepieciešamo!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)