Banner 980x90

Darbu Jelgavas novada domē varētu sākt uzņēmējs Oskars Ziemelis

Rīga, 25.janv., LETA. Aivaram Geidānam ("KPV LV") noliekot deputāta mandātu Jelgavas novada domē un kļūstot par parlamentārieti, viņa vietu varētu aizņemt uzņēmējs Oskars Ziemelis, noskaidroja aģentūra LETA.

Geidāns, kurš iegūs Saeimas deputāta mandātu, no darba parlamentā atsakoties par ekonomikas ministru kļuvušajam Ralfam Nemiro ("KPV LV"), stāstīja, ka ir uzrunājis Ziemeli, un viņš visdrīzāk piekritīs kļūt par novada domes deputātu, taču savu gala lēmumu vēl nav paziņojis.

1990.gadā dzimušais Ziemelis ieguvis profesionālo bakalaura grādu vides saimniecībā un vides inženierzinātnē Latvijas Lauksaimniecības universitātē. Viņš ir automašīnu nomas uzņēmuma SIA "RunK noma" īpašnieks un vadītājs.

"Firmas.lv" dati liecina, ka Ziemeļa uzņēmuma apgrozījums 2017.gadā bijis 450 eiro, un uzņēmums cietis 18 482 eiro zaudējumus.

Jau vēstīts, ka deputātu mandātus noliekošos ministrus jau gatavi aizstāt vēlēšanās "pirmie aiz svītras" palikušie.

Savu mandātu Saeimā noliks arī jaunais ekonomikas ministrs Nemiro. Kolēģi aizstāt ir gatavs Jelgavas novada domes opozicionārs Geidāns. Viņš ir pārliecināts, ka darbs parlamentā ļaus viņam piedalīties dažādu iekšlietu instanču sadarbības problēmas risināšanā. Pēc viņa teiktā, problēmas izkristalizējušās, domniekam norādot uz iespējamām nelikumībām novada domē, taču Geidāns domā, ka jaunais iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens ("KPV LV") spēs tās atrisināt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)