Banner 980x90

D1 kategorija ir piemērota arī Tev, ja savu nākotni saistīsi ar transporta nozari

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vasara ir īstais laiks, lai pilnveidotu un papildinātu zināšanas. Varbūt kāds šajā laikā pat aizdomājies par profesijas maiņu. Ja Tevi aizrauj transports un negrasies apstāties pie sasniegtā, tad papildus automašīnas vadītāja iegūšanai vari uzsākt D1 kategorijas apgūšanu. D1 kategorija dod iespējas vadīt transportlīdzekļus pasažieru pārvadāšanai.

Kas ietilpst D1 kategorijā?
D1 kategorija paredz, ka ar šādu vadītāja apliecību ir iespējams vadīt mehāniskos transportlīdzekļus pasažieru pārvadāšanai, kas, neieskaitot šofera vietu, pārsniedz astoņas sēdvietas, bet nepārsniedz 16. Turklāt, iegūstot šādas kategorijas transportlīdzekļa apliecību, Tev paveras jaunas darba iespējas, jo pasažieru pārvadāšanas lauciņā brīvas darba vietas parādās visai bieži. D1 kategorija paredz, ka
- apmācības var uzsākt 19 gadu vecuma;
- kārtot valsts eksāmenu un iegūt vadītāja tiesības var sasniedzot 21 gada vecumu;
- personas, kuras atrodas militārajā dienestā, D1 kategorijas vadītāju apliecību vai iegūt no 19 gadu vecuma.

Izvēlies autoskolu ar labu reputāciju
D1 kategorija Tev var noderēt pat tad, ja šobrīd neplāno darbu transporta pārvadājumu nozarē. To var apgūt daudzās autoskolās, starp tām labu reputāciju izpelnījusies autoskola "Credo", kurā 15 gadu pastāvēšanas laikā autoskolā bijuši vairāk nekā 25 000 kursantu, un šis skaitlis ar katru dienu pieaug. Tas ir profesionālu instruktoru un citu iesaistīto mācībspēku, kā arī visas komandas nopelns. Turklāt "Credo" ir autoskola, kas domā par katra klienta ērtībām. Viena no pozitīvākajām iezīmēm ir tā, ka, noslēdzot līgumu ar autoskolu, Tev nebūs jāiespringst, lai kursus izietu divu vai trīs mēnešu laikā, jo līgums paredz, ka pēc saistību uzņemšanās vari turpināt apmācību vienu gadu bez papildus izmaksām. Pievērs uzmanību – autoskolā "Credo" D1 kategoriju iespējams apgūt Rīgā, Raiņa bulvārī 25. Bez minētās kategorijas šajā autoskolā var apgūt vēl 9 citas transportlīdzekļu vadīšanas kategorijas, turklāt ne tikai Rīgā, bet arī citās pilsētās Latvijā.

Individuālas apmācības
Daudziem topošajiem transportlīdzekļu vadītājiem ir svarīgs brīvais laiks. Ņemot vērā šādu klientu prasības, šogad "Credo" kursantiem piedāvā jaunas iespējas. Tagad ir pieejams arī braukšanas vai teorijas apmācība pēc individuāla izsaukuma kursantam vēlamā laikā. Tas ir lielisks variants tiem cilvēkiem, kas strādā vai mācās, jo nodarbības autoskolā var sarunāt agri no rīta vai vēlu vakarā.
Ielūkojies mājaslapā www.credo.lv un izdari izvēli par labu jaunām pārmaiņām savā dzīvē!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)